hgh

3 04 2010

hh

Посещаваите

1 02 2010

Този блог е истрит но има друг за друга игра!!! Блога може да видите

САЙТЪТ ЗАТВАРЯ!!!

3 12 2009

Дотук беше сайта , хилете се пищете ревете това е! Сички коментари написани след тоя пост на др. станици или постове ще бъдат истрити е това е от мен!

-mitko0o1

Разгадаването на Уобитата

22 09 2009

Такам разгадах загадката за лидера на уобитата
ето и снимка от езерото
новост

Виждате че реват.Почнете да говорите с клоуна и той ще ви каже че не може да издържа и им трябват носни кърпички 😆  и че трябва да им намерите.Кърпичките са в салона за красота на една от масите отдолу.След това отивате пак в езерото и цъкате на всяко от уобитата.След това пак говорите с клоуна и той ви казва че те вече не реват но все още са тъжни и това много го дразни 😆   и ни казва…

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ

Нов в екипа

22 09 2009

Такааа аз съм нов в екипа. Казвам се mitko0o1 😉 някои сигорно ме познават. отсега нататък ще помагам с постовете :). (за съжаление пандата ми е банната и няма да правя снмка но ще поствам за новостите със пандата на един приятел 🙂 )

ВАЖНА НОВИНА

22 09 2009

Такаам ето какво видях в блога (в буквален превод ) -ЛИДЕРЪТ НА УОБИТАТА Е ИЗЧЕЗНАЛ И ОСТАНАЛИТЕ УOБИТА СА ДЕППРЕСИРАНИ (както винаги)-казват Ела и Макс-ПОМОГНЕТЕ НИ ДА ГО ОТКРИЕМ И ДА НАПРАВИМ ЕЗЕРОТО ОТНОВО ВЕСЕЛ КЪТ!!! .
Ето и една снимка с превод ( превода не е мой а на Google)
wooby
Все още не знам какво имат в предвид затова ще разглеждам в панфу!

Това е засега от мен 🙂
podpis-1

Късно…

19 09 2009

Такам преди малко влезнах в панфу и видях нещо яко но вече беще късно…. 😦 В стаята за дигане на ниво има някъкъв Панда Джоунс 😆 на който му се изгубили животинките на име пом пом… Той ни моли да ги намерим до… утре 😥 за 3 животинки фон, за 5 комплект мебели и за 10 статуетка от неговото последно пътешествие. Заглавието беше късно защото най много утре да намерим 3 и да получим фон 😥 . Ако го знаехме по рано можеби вече щяхме да имаме статуетки но както и да е.
Това е от мен!
podpis-1